Opbouw van het consult

Je wilt graag je kindje dragen maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen en welk systeem of welke wijze nou bij jou of je kindje past. Of je denkt dat je nooit overweg zult kunnen met een lange geweven doek van meer dan 4 meter lang. Of misschien draag je je kindje al maar zit de doek of drager nog net niet helemaal lekker. Wellicht heb je zelf of je kindje lichamelijke bijzonderheden waarvan je je afvraagt of je er wel mee kunt dragen. Dat zijn allemaal onderwerpen en vragen waarvoor je bij me terecht kunt in een draagconsult.

Het begin

Wanneer je interesse hebt in een draagconsult gaan we samen in gesprek en probeer ik je beginsituatie in kaart te brengen. Hoeveel ervaring heb je, wat wil je precies leren, zijn er misschien lichamelijke bijzonderheden van jouzelf of van je kindje die van invloed kunnen zijn op het dragen. We kijken naar wat er nodig is en hoeveel tijd dit ongeveer zal gaan kosten.

Na het consult

Het consult is afgelopen wanneer je jezelf zeker genoeg voelt om alleen je kindje in een doek of drager te krijgen. Wanneer er na het consult nog vragen zijn ben ik altijd bereikbaar om mee te denken of mee te kijken middels een foto. En wanneer je er echt niet meer uit komt, kun je gebruik maken van het gratis terugkom-consult waarbij we samen nog even alles doorlopen zodat het daarna wel zal lukken. Dit zal ongeveer een half uur duren.

Het is ook mogelijk om na het consult een doek of drager te huren zodat je in alle rust nog eens kunt voelen en proberen of het iets voor je is en bij je past.

Draagconsult met een voorgevormde drager

Er zijn verschillende redenen waarom je een draagconsult met een voorgevormde drager zou willen. Zo kun je verschillende dragers willen zien, voelen en uitproberen. Tijdens het consult zullen we verschillende dragers passen om te ervaren welke prettig zit bij je postuur en bij de leeftijd van je kindje. Na het consult bestaat de mogelijkheid de drager die je het fijnst vond zitten te huren om hem uit te proberen.
Het kan ook zijn dat je al een drager in je bezit hebt, maar dat je hem niet goed afgesteld krijgt. Dan kan ik met je meekijken en je tips geven. Maar misschien draag je je kindje altijd op je buik en wil je nu graag gaan rug dragen, maar weet je niet hoe je je kindje veilig op je rug draagt. Ook daar kan ik bij helpen.

Draagworkshop

In de agenda kun je zien wanneer ik weer een workshop gepland heb. Staat de knoop die jij graag tijdens een workshop wilt leren er niet bij? Wil je graag minder betalen dan een standaard basisconsult? En heb je zelf al een aantal andere mama’s gevonden? Misschien ken je wel een aantal mama’s van de zwangerschaps yoga? Of bij je uit de wijk?

Dan kun je zelf je workshop plannen. Vanaf 3 personen geldt het workshop tarief en kom ik bij je thuis de workshop geven en leer je de knoopwijze die je graag wilt. Er is heel erg veel mogelijk dus neem vrijblijvend contact met me op om de verschillende opties te bespreken.