Draagdoeken

Als je wilt gaan dragen met draagdoeken heb je verschillende opties en mogelijkheden. Zo heb je geweven doeken waarbij de stof kruiskeper of jacquard geweven is of je hebt rekbare doeken.
Het voordeel van dragen met een doek is dat je altijd het lichaam van je kindje kunt volgen en dat je altijd een mooie zit en houding kunt creëren waarin de bolling van de rug en de ondersteuning van knieholte tot knieholte altijd mogelijk zijn. Bij dragers is dat vaak meer zoeken en passen en daarin zijn veel verschillen tussen dragers onderling.

draagpunthoorndiansfotografie-36-2

Verschillen in doeken

Er zijn een aantal verschillen in rekbare en geweven doeken. Het verschil leg ik graag vrijblijvend aan je uit wanneer je contact met me opneemt en samen kunnen we kijken waar jouw voorkeur naar uit zal gaan. Mocht je een consult willen dan hoef je ook nog niet vooraf een keuze te maken, dit kunnen we ter plekke bespreken.

Doeken

Tijdens het consult heb ik twee verschillende rekbare doeken mee. De rekbare doek van Manduca en de rekbare doek van SmallVips. De doek van SmallVips bevat bamboe waardoor hij erg dun is en dus ook minder warm is. Tijdens het consult heb ik ook verschillende geweven doeken bij me om te voelen en om eventueel te ervaren. Doeken met enkel katoen waarin je veel verschil kunt voelen, maar ook doeken met bamboe of linnen.

Wanneer je een basisconsult boekt en je al weet dat je een doek bij me wilt kopen kun je een keuze maken uit de doeken in de webshop en dan krijg je 10% korting op deze doek.

draagpunthoorndiansfotografie-21-2