Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen

21 mei, 2016 @ 10:00 am - 3:00 pm

Op 21 mei sta ik op ‘dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen’ van 10.00 tot 15.00 uur.

“Ontdek de voordelen en het plezier van ergonomisch dragen voor jou en je kindje. Draagconsulente Danielle van Draagpunt geeft draagconsulten en workshops en verkoopt en verhuurt draagdoeken en draagzakken. Boek je tijdens ‘de markt voor zwangeren en jonge gezinnen’ een consult ontvang je 15% korting op je consult.”

Ik neem zoveel mogelijk producten van mijn webshop mee!

Het Westfriesgasthuis, Centrum voor Jeugd en Gezin en kraamzorgorganisaties De Kraamvogel, Kraamzus, Omring Kraamzorg en Kraamburo10 verzorgen op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 15.00 uur een informatiemarkt rondom zwangerschap en geboorte. De markt vindt plaats in het Westfriesgasthuis en is speciaal bestemd voor zwangeren en jonge gezinnen.

Informatie en ontspanning
Aan de markt doen verschillende organisaties mee. Zo zijn er verloskundigen, echoscopisten en lactatiekundigen aanwezig. Er is informatie te vinden over kraamzorg, zwangerschapscursussen, kinderopvang, babymassage en ouder en kind zwemmen. Ook kun je inspiratie opdoen voor kraamtraktaties en -cadeaus, geboortekaartjes, geboortefotografie en nog veel meer! Voor de kinderen is er een speelhoek en de gelegenheid om een sprookjesfiguur te ontmoeten.

Rondleiding kraamsuites
Daarnaast zijn er rondleidingen in het Centrum voor Geboortezorg aan de Maelsonstraat 9 en in het Westfriesgasthuis. Daar kun je de nieuwe kraamsuites bekijken. Met warme kleuren, een moderne inrichting en alle medische apparatuur binnen handbereik. Maak ook kennis met de nieuwe manier van verplegen. Waarbij moeder en kind bij elkaar blijven in de suite en ook de partner kan blijven slapen.

Kortom: er is genoeg te doen en te zien op dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen. Je bent van harte uitgenodigd. De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Gegevens

Datum:
21 mei, 2016
Tijd:
10:00 am - 3:00 pm

Organisator

Draagpunt
Telefoon:
06-11753582
E-mail:
info@draagpunt.nl
Website:
www.draagpunt.nl

Locatie

WestFries Gasthuis
Maelsonstraat 3
Hoorn,
+ Google Maps
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 19 =

Gegevens

Datum:
21 mei, 2016
Tijd:
10:00 am - 3:00 pm

Organisator

Draagpunt
Telefoon:
06-11753582
E-mail:
info@draagpunt.nl
Website:
www.draagpunt.nl

Locatie

WestFries Gasthuis
Maelsonstraat 3
Hoorn,
+ Google Maps